دانشجویان پزشکی شهید بهشتی
 
پيوندهای روزانه
[ برچسب:, ] [ ] [ دانشجوی پزشکی ]

 

کلاسهای فرا توانایی ها توسط جناب آقای دکتر یزدانی (ریاست EDC و یکی از بهترین آدم هایی که در دوران دانشجویی می تونید ببینید!) برای دانشجویان استعداد درخشان ، کمیته دانشجویی و شرکت کنندگان در المپیاد در سالن اجتماعات مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی برگزار می گردد. 

طبق آخرین هماهنگی های ما با استاد ، قرار شد مباحث مربوط به رهبری ( leadership) و در زیرمجموعه ی آن موضوعاتی از قبیل کارگروهی ، مدیریت جلسه ، راهکارهای مذاکره و مناقشه و ...  ارائه شود.

زمان برگزاری کلاس ها :

20/09/1390

04/10/1390

18/10/1390

09/11/1390

23/11/1390

07/12/1390

21/12/1390

[ برچسب:, ] [ ] [ دانشجوی پزشکی ]

 

توضیحات :کارگاه :

اگرچه دانشجو محوری عمدتا به انتخاب روشهای تدریس دانشجو محور  تعبیر شده است ،لیکن  همچنان که در استانداردهای بین المللی  فدراسیون جهانی آموزش پزشکی آمده می توان نقشهای گستره تری برای ایشان در برنامه آموزشی تعریف نمود. در اینکارگاه، قصد داریم تا ضمن تبیین مفهومی علمی و تازه از دانشجومحوری، نقش ها و جایگاه های دانشجویان در برنامه های آموزشی را در راستای دستیابی به دانشگاه های دانشجومحور بیان کنیم. به علاوه ضمن بررسی برخی تجربیات در این زمینه، به بیان چالش ها و راهکارهای آنها در رابطه با فعالیت های دانشجویی در دانشگاه های کشور،  می پردازیم.  (این کارگاه در کنگره آموزش پزشکی اردیبهشت ماه سال 1390 در مشهد مقدس، توسط اعضای کمیته دانشجویی ارائه شد.)

صورتجلسات آمادگی برای کارگاه

برنامه ارسالی کارگاه

اسلاید های کارگاه (1)

اسلاید های کارگاه (2)

اسلاید های کارگاه (3)

اسلاید های کارگاه (4)

[ برچسب:, ] [ ] [ دانشجوی پزشکی ]

 

جلسه اول (معرفی و آغاز)
جلسه دوم (تعیین خط مشی کمیته)
جلسه سوم (تصویب طرح کاری کمیته)
جلسه چهارم (تصویب نهایی طرح)
جلسه پنجم (ارائه ی راهنمای پرسپتور)
جلسه ششم (بررسی راهنمای پرسپتور)
جلسه هفتم (بررسی راهنمای پرسپتور) 
جلسه هشتم (بررسی راهنمای پرسپتور)
جلسه نهم (بررسی فرم ارزشیابی بیرونی دانشگاه)
جلسه دهم (مداخلات دانشجویی)
جلسه یازدهم (اولویت بندی و انتخاب مداخله)
جلسه دوازدهم ، سیزدهم و چهاردهم ( جلسه توجیهی استاژرهای جدید)
جلسه پانزدهم (فرم ارزشیابی دوره کارآموزی)
جلسه شانزدهم (بررسی فرم پیشنهادی دکتر حسینی) ضمیمه جلسه شانزدهم
جلسه هفدهم (بررسی بخش های بالینی ترم 7)
جلسه هجدهم (نشست با معاونت آموزشی و اساتید بیمارستان مفید)
جلسه نوزدهم (نشست با دکتر طبیبی - معاونت آموزشی دانشکده)
 
[ برچسب:, ] [ ] [ دانشجوی پزشکی ]

 

 در پاییز 89، بخش بالینی کمیته دانشجویی، فعالیت های خود را به طور جدی شروع کرد.

طی جلسات دانشجویی کمیته بالینی، دانشجویان ضمن طرح اولیه ی مشکلات مقطع بالینی به صورت کلی و بررسی اولویت ها، زیر نظر کارشناس مرکز، با برنامه ی اصلی طراحی شده ی ریفرم در مقطع بالینی آشنا شدند.

این گروه دانشجویان، با برگزاری جلسه ی توجیهی برای استاژرهای جدیدالورود به مقطع بالینی، برنامه ی دوره کارآموزی و راهکارهای موفقیت بیشتر در این مقطع تحصیلی را برای دانشجویان شرح دادند؛

ضمنا با برگزاری نشست های متعدد با کارشناسان مرکز توسعه، معاونت آموزشی دانشکده و اساتید بخش های بالینی در بیمارستان ها و ارائه ی فیدبک های دانشجویی در ارتقای بیشتر اجرای برنامه در فاز بالینی می کوشند.

از دیگر فعالیت ها ، می توان به طراحی فرم پیشنهادی ارزشیابی دوره های کارآموزی و همکاری در اجرای آن، اشاره کرد.

[ برچسب:, ] [ ] [ دانشجوی پزشکی ]

 

 

 

 حضور در همایش ها و کنگره ها، زمینه آشنایی بیشتر با اعضای کمیته های دانشجویی دانشگاه های دیگر را فراهم کرد که با برگزاری جلساتی با معاونین وزارتخانه و طرح مشکلات با آنان ادامه پیدا کرد؛ با همکاری دانشجویان دانشگاه های مختلف کشور ( و از جمله اعضای کمیته دانشجویی شهید بهشتی) ، طرح و آیین نامه پیشنهادی کمیته های دانشجویی به وزارتخانه پیشنهاد شد؛ در نهایت این فعالیت ها به ابلاغ آیین نامه کمیته های مشورتی به دانشگاه های کشور منجر شد که در همین وبلاگ (معرفی کمیته دانشجویی) قابل دسترسی است.

در پاییز سال 1390، کمیته دانشجویی مرکز توسعه و مطالعات آموزش پزشکی وزرات بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز تشکیل شد که دبیر کمیته دانشجویی شهید بهشتی از اولین اعضای آن می باشد.

[ برچسب:, ] [ ] [ دانشجوی پزشکی ]

 اسفندماه سال 1388، دبیر کمیته دانشجویی به همراه یکی از اعضا، ضمن شرکت در همایش دانشجویی آسیب شناسی آموزش پزشکی که در تبریز برگزار شد، با ارائه ی سخنرانی ، چالش های ادغام در برنامه ی آموزشی را از دیدگاه دانشجویان طرح کردند.

دانلود خلاصه ی سخنرانی 

لینک خبر برگزاری همایش (1)

لینک خبر برگزاری همایش (2)

[ برچسب:, ] [ ] [ دانشجوی پزشکی ]

 در راستای پروژه ارزشیابی و ویرایش ، در پاییز 88 ، اعضای شورای مرکزی، برنامه ی معارفه و پرسش و پاسخ برای دانشجویان ترم یک ( ورودی جدید) برگزار کردند. در این نشست ، دکتر رجایی ، معاونت وقت آموزشی دانشکده، در رابطه با برنامه آموزشی ریفرم اطلاعاتی در اختیار دانشجویان قرار دادند و به سوالات آنها در این زمینه پاسخ دادند؛ به علاوه ، اعضای شورای مرکزی نیز با برگزاری پانل برای دانشجویان، ضمن معرفی کمیته و فعالیت های آن، در رابطه با نحوه ی درس خواندن و مشکلات دانشجویی، تجربیات خود را مطرح کردند و از دانشجویان برای شرکت در فعالیت های کمیته، دعوت کردند.

از آن به بعد، اعضای کمیته سعی کردند برای سایر دانشجویان جدیدالورود نیز در یکی از برنامه های جشن های معارفه ( که توسط دیگر تشکل های دانشکده برگزار می شد) حضور داشته و آنان را با کمیته دانشجویی و برنامه آموزشی پزشکی آشنا نمایند.

پاییز 90 نیز فرصتی دست داد تا با همکاری انجمن اسلامی و کمیته پژوهشی، برنامه ای در راستای آشنایی و پرسش و پاسخ درباره ی برنامه اصلاحات آموزش پزشکی با محوریت دانشجویان ترم یک برگزار شود که پوستر آن را در زیر مشاهده می کنید.

 

 

[ برچسب:, ] [ ] [ دانشجوی پزشکی ]

 

با تشکیل شورای مرکزی کمیته در خرداد ماه 1388، پیشنهاد ارزشیابی و ویرایش درسنامه ها به صورت دانشجویی مطرح شد؛ طی این پروژه که طراحی آن توسط اعضای شورای مرکزی کمیته و زیر نظر کارشناسان مرکز صورت گرفت ، در حدود 40 نفر از دانشجویان مقطع علوم پایه، به ویرایش و ارزشیابی درسنامه ها و کلاس درس پرداختند.

 

دانلود گزارش نهایی پروژه ارزشیابی

این پروژه در نهایت به عنوان فرآیند برتر داشگاه انتخاب شد ( دانلود متن فرآیند) و نتایج آن به صورت مقالاتی در کنگره ی آموزش پزشکی اردیبهشت 90 ارائه شد. (پوستر مقالات)

 

 

صورتجلسات شورای مرکزی برای اجرای پروژه :

جلسه اول

جلسه دوم

جلسه سوم

جلسه چهارم

جلسه پنجم

جلسه ششم

جلسه 88/7/12

جلسه 88/7/15

جلسه 88/7/19

جلسه 88/7/25

جلسه 88/7/27

جلسه 88/7/28

جلسه 88/8/27

[ برچسب:, ] [ ] [ دانشجوی پزشکی ]

 

 

با تشکیل کمیته دانشجویی در دی ماه 1387، بعد از اعلام عمومی در دانشکده پزشکی و عضوگیری از دانشجویان ترم های مختلف مقطع علوم پایه، نشست هایی با حضور دانشجویان و کارشناسان مرکز توسعه برگزار شد؛ طی این جلسه ها، دانشجویان برخی از مشکلات مربوط به دوره های آموزشی علوم پایه نظیر دروس مقدمات ( ترم یک) ، واحدهای انتخابی و ... را مطرح کرده ، گزارش بحث ها به صورت صورتجلسه هایی تدوین شده و برای مسئولین اجرایی ( ریاست دانشگاه و دانشکده ، معاونت آموزشی دانشگاه و دانشکده) ارسال شد. به علاوه مسئولین با حضور در برخی جلسات دانشجویان ، نسبت به مشکلات مطرح شده و راه حل های آن، پاسخگو بودند.

 

صورتجلسه 87/10/7 (نشست با معاونت آموزشی دانشگاه و طرح مشکلات ریفرم)

 

صورتجلسه 87/12/10 ( بررسی دروس مقدمات علوم پایه- ترم یک)

صورتجلسه 88/2/2 ( بررسی واحدهای اختیاری)

[ برچسب:, ] [ ] [ دانشجوی پزشکی ]


 

برگزاری جلسات دانشجویی ، تهیه و ارائه ی بازخوردهای اجرایی برنامه ی آموزشی (مقطع علوم پایه و بالینی )

نشست با طراحان (کارشناسان مرکز EDC) ، مجریان ( معاونت آمزشی دانشکده) و اساتید برنامه آموزشی دانشکده پزشکی (مقطع علوم پایه و بالینی)

آشنایی دانشجویان با برنامه ی آموزشی طراحی شده

طراحی و اجرای پروژه ی ارزشیابی و ویرایش درسنامه ها و کلاس درس (مقطع علوم پایه)

برگزاری جلسه ی معارفه برای ورودی جدید دانشکده

طراحی فرم پیشنهادی ارزشیابی دوره کارآموزی و همکاری در اجرای آن (مقطع بالینی)

شرکت و حضور فعال دانشجویان در همایش ها و کنگره ها با برگزاری کارگاه، سخنرانی و نشست های دانشجویی

همکاری در تدوین آیین نامه کمیته مشورتی

برگزاری جلسه توجیهی برای استاژرهای جدیدالورود به مقطع کارآموزی

برگزاری کارگاه های آموزشیدر حیطه های مختلف

 

[ برچسب:, ] [ ] [ دانشجوی پزشکی ]

 

 
اولین کمیته دانشجویی مرکز توسعه، دو سال قبل از شروع اجرای برنامه ی اصلاحات آموزش پزشکی، تشکیل شد؛ این گروه هر چند کوچک، ضمن آشنایی با مفاهیم اولیه آموزش پزشکی در جهان، آنالیز محتوای برنامه آموزشی سنتی و برخی وظایف را در طراحی اولیه این برنامه بر عهده گرفتند.
با شروع اجرای رسمی برنامه، نمایندگانی از دانشجویان ورودی به طرح، در مرکز توسعه شروع به فعالیت نمودند؛ این دانشجویان بازخوردهای خود در زمینه اجرای برنامه و تالیفات رسمی را بطور مستقیم به طراحان و مسئولین اجرایی ارائه و این نظرات نیز به طور مستقیم و یا غیر مستقیم در برنامه آموزشی لحاظ می گردید. تدریجا تلاش گردید که برخی درسنامه ها حتی قبل از اجرای رسمی در برنامه، توسط این دانشجویان ملاحظه و تلاش ایشان در زمینه سهولت یادگیری و برقراری ارتباط با مخاطب ، لحاظ گردد.
در آخرین روز آذرماه 1387، نمایندگانی از دانشجویان ورودی های مختلف دانشکده پزشکی، طی جلسه ای با ریاست وقت دانشگاه، درخواست تشکیل کمیته ای دانشجویی برای بررسی و حل مشکلات آموزشی موجود را مطرح کردند که مسئولیت اجرا و هدایت این امر، به مرکز توسعه و مطالعات آموزش دانشگاه سپرده شد.
با اعلام عمومی در سطح دانشکده و عضوگیری از ورودی های مختلف، کمیته دانشجویی مرکز توسعه، شکلی تازه به خود گرفت؛ ابتدا با تشکیل جلسه هایی با حضور دانشجویان و طراحان و مجریان برنامه ، بسیاری از مشکلات آموزشی، به طور کلی مطرح و بررسی شد؛ در ادامه فعالیت ها پروژه های اجرایی در زمینه های مختلف توسط دانشجویان طراحی و اجرا شد که شرح این فعالیت ها در قسمت های دیگر این سایت قابل دسترسی است.
در مهر ماه سال 1389، با ورود عده ای از اعضای کمیته دانشجویی به مقطع بالینی، بخش بالینی کمیته دانشجویی نیز تشکیل و به فعالیت مشغول شد که با برگزاری جلسات به طور مستمر، در جهت آشنایی با برنامه ی طراحی شده و اجرای بهتر برنامه در مقطع بالینی تلاش می کنند.
بی شک، حضور مستمر و ارتباط موثر دانشجویان با طراحان و مجریان برنامه آموزشی، هموار کننده ی اجرای بهتر و ارتقای برنامه آموزشی خواهد بود.


 

[ برچسب:, ] [ ] [ دانشجوی پزشکی ]


در حال حاضر سرپرست کمیته دانشجویی ، سرکار خانم دکتر پناهنده هستند؛ البته برای بررسی مسائل مربوط به برنامه ریفرم با سرکار خانم دکتر حسینی در ارتباط هستیم؛

دفتر کمیته دانشجویی در ساختمان شماره یک دانشگاه ( ریاست) ، طبقه هفتم، مرکز توسعه و مطالعات آموزش پزشکی واقع شده؛ در این دفتر خانم مظلومی، دکتر پناهنده و آقای دکتر لباف قاسمی حضور دارند؛ البته ما دانشجوها هم اونجا زیاد دیده می شیم! !

شماره تلفن دفتر کمیته دانشجویی : 22439919 ( داخلی 3 دفتر استعداد درخشان)

محل برگزاری جلساتمون هم معمولا یا در سالن مرکز توسعه است یا در اتاق کمیته یا نهایتا کلاس و راهرو دانشگاه!!!

دبیر کمیته و مسئول بخش بالینی کمیته : مهرناز زارعی / ورودی مهر 86/ ایمیل : mehrnaz_zarei@yahoo.com

دبیر علوم پایه کمیته : آذین اسدزاده / ورودی بهمن 87

منتظرتون هستیم!!

[ برچسب:, ] [ ] [ دانشجوی پزشکی ]

 

كميته دانشجويي يعني جايي كه من و تو مي نشينيم كنار هم، با ذره بين ، اين و آن را كه نشسته اند كنار هم، زير نظر مي گيريم. مشكلات را داد مي زنيم، حتي اگر لازم شد، با آمار و ارقام اثبات مي كنيم؛ راه حل ارائه مي دهيم؛ و در حد توانمان كمك مي دهيم. گاهي كمكمان مي كنند؛ گاهي قانعمان مي كنند؛ گاهي سرمان داد مي زنند و گاهي هم تشويقمان مي كنند؛ خلاصه مي رويم جلو؛ گير مي دهيم؛ اصرار مي كنيم تا بالاخره موفق شويم... خودمان براي جبران كمبود ها تلاش مي كنيم.
 
در اين راه، اولين چيزي كه بدست مي آوريم، كسب تجربه است و آگاهي؛ گاهي به كمك كارشناسان مركز و گاهي با فعاليت هاي گروهي .
 
كميته دانشجويي ، برای دستیابی به استراتژی دانشجومحوری در برنامه ی آموزشی شکل گرفته؛ اگرچه می توان برخی مشکلات فرهنگی را مانع از دست یافتن به ایده آل در زمینه این استراتژی دانست ولی به جرات می توان آن را از نقاط قوت برنامه آموزشی نسبت به رویکرد سنتی دانست..

اگر ایده ی جدیدی داری؛ فكر مي كني چيزي كم است كه بايد اضافه شود؛ يا چيزي بد است كه بايد بهتر شود، به ما بپيوند؛ خوشحال مي شويم.
 
 

 

[ برچسب:, ] [ ] [ دانشجوی پزشکی ]
صفحه قبل 1 2 صفحه بعد
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

این وبلاگ توسط کمیته دانشجویی EDC شهید بهشتی برای اطلاع رسانی فعالیت های کمیته، معرفی دوره های مختلف برنامه آموزشی، نقاط قوت و ضعف آنها و به اشتراک گذاشتن تجربیات دانشجویان ایجاد شده است. یادتون باشه که پویا بودن این وبلاگ وابستگی زیادی به نظرات شما دارد. برای دسترسی سریع به مطالب از قسمت موضوعات استفاده کنید. برای همکاری بیشتر به ما ایمیل بزنید. (پروفایل مدیر وبلاگ)
موضوعات وب
امکانات وب
فروش بک لینک طراحی سایت

mouse code

كد ماوس